Transportul in comun din Sibiu a fost paralizat ieri dimineata, din cauza soferului unui camion care a pierdut controlul volanului si a lovit trei masini parcate pe marginea drumului, care au fost proiectate apoi intr-un stalp. Accidentul s-a petrecu
Transportul in comun din Sibiu a fost paralizat ieri dimineata, din cauza soferului unui camion care a pierdut controlul volanului si a lovit trei masini parcate pe marginea drumului, care au fost proiectate apoi intr-un stalp. Accidentul s-a petrecut intr-o zona in care troleibuzele sunt principalul mijloc de transport in comun, astfel ca, din cauza evenimentului, sute de sibieni au fost nevoiti sa merga pe jos sau sa ia taxiul. Mai mult, trei masini parcate in zona au fost grav avariate. "A evitat un caine, a facut balans si l-a aruncat in masini. A acrosat masina asta, pe urma TV-ul si apoi Dacia din fata, le-a luat si le-a impins pe toate in stalp si acolo s-a oprit", a declarat unul dintre proprietarii masinilor lovite. "Din primele cercetari am constatat ca soferul autoutilitarei inmatriculate in Cluj, care se deplasa pe strada Semaforului, din municipiul Sibiu, a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu trei autovehicule care erau oprite pe partea dreapta a partii carosabile", au declarat politistii. Nimeni nu a fost ranit in urma accidentului. In masinile parcate nu se afla nici o persoana, iar soferul camionului nu s-a ales cu nici o zgarietura. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.