Trei membri ai Edu Cer, asociatie profesionala proaspat admisa in Coalitia pentru o Guvernare Curata, Gigel Militaru si Valentin Cotarta (fondatori), precum si Daniela Dragoi, au demisionat. Ei sunt nemultumiti ca in spatele asociatiei ""se ascun
Trei membri ai Edu Cer, asociatie profesionala proaspat admisa in Coalitia pentru o Guvernare Curata, Gigel Militaru si Valentin Cotarta (fondatori), precum si Daniela Dragoi, au demisionat.

Ei sunt nemultumiti ca in spatele asociatiei ""se ascund interese politice"", transmite Amos News. Intr-un interviu acordat acestei agentii, profesorul universitar Gigel Militaru l-a acuzat pe presedintele Stefan Vlaston de apartenenta politica la PNL. Militaru i-a acuzat, de asemenea, pe vicepresedintele Decebal Ciurchea si pe Ioan Pop ca au dat ""declaratii in fals"", nerecunoscand ca au facut parte din structuri de conducere ale PCR si, mai mult, Ioan Pop este acum membru PD. ""Este manipulare, noi am crezut ca facem o asociatie profesionala si in spatele ei se ascundeau interese politice"", a mentionat Militaru. El a spus ca prevederea statutara care spune ca fostii detinatori ai unor functii de conducere in PCR nu au ce cauta in asociatie nu este respectata de conducerea asociatiei. La randul sau, Stefan Vlaston a spus ca demisionarii stiau de la bun inceput ca el este simplu membru PNL si ca ceilalti doi acuzati au fost membri in Biroul Organizatiei de Baza al PCR. Vlaston a demisionat si el din functia de presedinte Edu Cer. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.