Agentia Selenis va realiza o platforma on-line de comunicare a politicii si a proiectelor de responsabilitate sociala corporativa (CSR) ale Carpatcement Holding, care va fi lansata la sfarsitul lunii septembrie, se arata intr-un comunicat de presa. R
Agentia Selenis va realiza o platforma on-line de comunicare a politicii si a proiectelor de responsabilitate sociala corporativa (CSR) ale Carpatcement Holding, care va fi lansata la sfarsitul lunii septembrie, se arata intr-un comunicat de presa. Reprezentantii Carpatcement au decis sa foloseasca mediul on-line pentru a creste transparenta in privinta raportarii acestor actiuni si pentru a facilita stabilirea de noi parteneriate. "Vrem sa oferim informatii despre transformarile pe care le produc proiectele de CSR ale companiei noastre in comunitatile in care ne desfasuram activitatea. Credem ca pentru orice companie este important sa raporteze impactul economic, social si asupra mediului pe care il genereaza", a declarat Bogdan Arnautu, director de comunicare Carpatcement Holding.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.