Presedintele PRM, Corneliu Tudor, a declarat ieri ca va renunta la ideea inceperii procedurii de suspendare din functie a lui Traian Basescu, pana cand va avea o discutie cu seful statului. C.V. Tudor a evitat sa il mai atace pe Traian Basescu, spuna
Presedintele PRM, Corneliu Tudor, a declarat ieri ca va renunta la ideea inceperii procedurii de suspendare din functie a lui Traian Basescu, pana cand va avea o discutie cu seful statului. C.V. Tudor a evitat sa il mai atace pe Traian Basescu, spunand ca ""in tara asta sunt doar doi lideri politici care conteaza - Basescu si Vadim Tudor"". ""De ce sa fim in razboi?"", a spus liderul PRM despre relatia sa cu Basescu.
Vadim Tudor crede cu certitudine ca seful statului va avea consultari cu partidele, pentru ca nu poate sta ""izolat"", si atunci liderul PRM ii va spune anumite lucruri.
""Pana nu se reiau aceste dialoguri, n-am sa continuu cu suspendarea lui. Vreau sa stau de vorba cu el (cu Basescu - n.r.), fata in fata, si sa-i spun ca aia nu e bine, ce tara nu are procuror general sau conducatori ai serviciilor secrete?"", a explicat Vadim Tudor.
Liderul PRM a spus ca nu a ""lovit cu placere"" in Basescu atunci cand l-a atacat pe diverse teme. ""Intr-un om pe care l-ai facut presedinte nu poti lovi cu placere"", a opinat C.V. Tudor, aratand ca nici Basescu nu i-a raspuns la atacuri. ""Unii si-au frecat mainile si au spus: Lasati-l pe Vadim sa fie el spargatorul atomic de gheata si pe partia asta venim noi la putere, cum a fost in 2000"", a sustinut liderul PRM. (G.A.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.