Cornel Penescu, patronul lui FC Arges, s-a plans ieri ca a fost sunat de "oameni de fotbal", care i-au solicitat bani in schimbul sprijinului din partea institutiilor fotbalistice romanesti. "Am fost contactat de mai multi oameni de fotbal care ne-au
Cornel Penescu, patronul lui FC Arges, s-a plans ieri ca a fost sunat de "oameni de fotbal", care i-au solicitat bani in schimbul sprijinului din partea institutiilor fotbalistice romanesti. "Am fost contactat de mai multi oameni de fotbal care ne-au promis ajutorul celor de la LPF si FRF in schimbul unor avantaje materiale. Spuneau ca au relatii acolo, dar i-am refuzat intrucat FC Arges nu mai accepta compromisurile si blaturile", a acuzat Penescu, refuzand sa faca nominalizari. Totusi, pozitia sa surprinde, deoarece tocmai FC Arges a fost suspectata de intreaga presa ca s-a predat la Craiova, in etapa a treia. Patronul pitestenilor a avut un mesaj si pentru viitorul adversar, Steaua: "Succes la Kiev (n.r. miercuri, in Liga Campionilor), pentru ca in meciul cu FC Arges veti pierde". Seria declaratiilor stranii de la Pitesti a fost continuata de antrenorul Giuseppe Giannini, care a anuntat ca intra in silenzio stampa, din cauza presei, care nu lauda jocul echipei sale. Asta in conditiile in care FC Arges are un start mizerabil de campionat, ocupand ultima pozitie in clasament dupa cinci etape in care a acumulat o singura victorie si patru infrangeri. Pentru a-si reveni, pitestenii au dezvaluit ieri ca au semnat contracte cu trei jucatori, Adrian Iordache (fost la Energie Cottbus, Levadiakos si in SUA), Boris Keca si Daribor Milosevic. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.