Halterofila Sportiva Roxana Cocos a obtinut trei medalii, dintre care doua de aur si una de argint in finala la 58 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere rezervate juniorilor, care se desfasoara zilele acestea la Palermo, Italia
Halterofila

Sportiva Roxana Cocos a obtinut trei medalii, dintre care doua de aur si una de argint in finala la 58 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere rezervate juniorilor, care se desfasoara zilele acestea la Palermo, Italia. Romanca a obtinut medalii de aur la stilul aruncat si total si medalia de argint la stilul smuls. Tot in cadrul acestei competitii, halterofilul Gabriel Sancraian a castigat medalia de bronz la stilul smuls la categoria 69 de kilograme. Legitimata la clubul Steaua, Roxana Cocos este revelatia sportului romanesc feminin de ridicare a greutatilor. Din palmaresul ei fac parte nenumarate medalii nationale si europene. Pentru performantele obtinute la Campionatul European de haltere pentru juniori, Jurnalul National o declara pe Roxana Cocos ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.