In Thailanda este in plina desfasurare Cupa Regelui la Polo pe elefanti. La cea de-a sasea editie a competitiei s-au inscris peste 20 de elefanti. In imaginea de fata, lupta se da intre echipa Italiei (dreapta) si cea a Statelor Unite (stanga).

In Thailanda este in plina desfasurare Cupa Regelui la Polo pe elefanti. La cea de-a sasea editie a competitiei s-au inscris peste 20 de elefanti.
In imaginea de fata, lupta se da intre echipa Italiei (dreapta)
si cea a Statelor Unite (stanga).

GERMANIA - Papa Benedict al XVI-lea are bere
Cu prilejul vizitei pe care Papa Benedict al XVI-lea o va face in orasul sau natal, Marktl, producatorii au tinut sa-i dedice acestuia o marca de bere. ""Papst Bier"" (Berea Papei) poate fi admirata in vitrina unei cafenele situate chiar vizavi de casa in care s-a nascut actualul Papa.

BELGRAD - A cerut-o in casatorie cu taxiurile
Un sarb indragostit pana peste cap a angajat 12 taximetristi pentru a o cere de nevasta pe femeia iubita. Vujadin Stojkovic a platit fiecare taximetrist pentru a vopsi pe partea laterala a masinii cate una din literele propunerii Udaj se za mene (Casatoreste-te cu mine). Apoi, autoturismele s-au deplasat pana in fata casei iubitei, Ivana Novakovic. Cand aceasta a observat taxiurile si pe iubitul sau iesind dintr-unul, a izbucnit in lacrimi de bucurie si a acceptat imediat propunerea.
CAPABILA - Jefuitoare de banci la 79 de ani
O batrana de 79 de ani din SUA a incercat sa jefuiasca o sucursala a Bank of America cu un pistol de jucarie, relateaza Rompres. Melvena Cooke a fost arestata si acuzata de tentativa de jaf. Ea a fost eliberata pe cautiune pentru suma de 4.500 de dolari, fiind plasata in custodia fiicei sale. Femeia a intrat in cladire si i-a spus unui functionar public ca tocmai s-a intors de la dentist si ca nu poate vorbi prea tare. In momentul in care functionarul s-a aplecat pentru a o auzi mai bine, batrana a scos un pistol (care s-a dovedit a fi de jucarie) si i-a soptit ca are nevoie de 30.000 de dolari. In loc sa ii ofere suma ceruta, barbatul a apasat semnalul de alarma. Daca va fi gasita vinovata, femeia risca o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare.

RECORD - James Dean al pestilor
Cercetatorii australieni au descoperit un peste care are cea mai scurta durata de viata din lumea vertebratelor. Alintat ""James Dean"" al lumii acvatice, pestele traieste maximum trei saptamani si jumatate, ajungand la maturitatea sexuala in zece zile. Cartea Recordurilor va omologa ""performanta"" pestelui din Marea Bariera de Corali la categoria ""vertebrata cu cea mai scurta durata de viata"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.