Primarul liberal a sectorului 4 al Capitalei, Adrian Inimaroiu, a declarat ieri ca, dupa castigarea alegerilor din 2004, in organizatia pe care o reprezinta au aparut "niste grupuri care au ca scop altceva decat viata politica, si anume interese mate
Primarul liberal a sectorului 4 al Capitalei, Adrian Inimaroiu, a declarat ieri ca, dupa castigarea alegerilor din 2004, in organizatia pe care o reprezinta au aparut "niste grupuri care au ca scop altceva decat viata politica, si anume interese materiale mici, meschine". "Biroul Permanent Central al PNL a desemnat o comisie de monitorizare a activitatii filialei, comisie formata din Teodor Melescanu, Dan Motreanu si Adrian Iorgulescu. Comisia a avut doua randuri de discutii si va trebui sa faca o propunere pentru reunificarea filialei", a spus el, citat de Mediafax. In replica, presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban a declarat ieri ca primarul Sectorului 4 al Capitalei, liberalul Adrian Inimaroiu, "fabuleaza" cand vorbeste despre existenta unor grupuri de interese meschine la nivelul filialei liberale Sector 4. "Marea problema a lui Inimaroiu este ca nu mai vrea sa se conformeze partidului. Vom avea, la inceputul lunii octombrie, o evaluare in ceea ce-l priveste si vom vedea daca mai continuam impreuna. Oricum, atacurile de astazi vor reprezenta un argument suplimentar la acea analiza", a adaugat Orban.
Sanctiune pentru Patriciu
Dinu Patriciu a incalcat articolul 6 din Codul Etic al PNL si va primi o sanctiune la viitoarea Delegatie Permanenta a partidului, a declarat presedintele Comisiei de etica a partidului, ministrul Adrian Iorgulescu. "Comisia a considerat ca gestul domnului Patriciu de a sponsoriza un partid aflat in competitie electorala cu PNL in 2004 contravine articolului 6 din Codul etic al PNL", a spus Iorgulescu, citat de Mediafax. El a explicat ca, potrivit procedurii, comisia pe care o conduce va recomanda urmatoarei Delegatii Permanente a formatiunii "o anumita sanctiune", pe care nu a vrut sa o anunte din cauza faptului ca acest anunt trebuie facut in cadrul sedintei respective. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.