Conducerea Universitatii Craiova l-a recuzat pe observatorul de arbitri de la meciul cu Gloria Bistrita, din etapa a 6-a a Ligii I, Dan Dragos Craciun, FRF luand decizia de a-l inlocui pe acesta cu Ioan Igna. "In urma cu noua ani, Craciun ne-a arbitr
Conducerea Universitatii Craiova l-a recuzat pe observatorul de arbitri de la meciul cu Gloria Bistrita, din etapa a 6-a a Ligii I, Dan Dragos Craciun, FRF luand decizia de a-l inlocui pe acesta cu Ioan Igna. "In urma cu noua ani, Craciun ne-a arbitrat intr-un meci cu Steaua si ne-a refuzat un penalty clar. Toata lumea a spus ca a gresit. La o zi dupa acel meci, Craciun a facut refacerea la cantonamentul Stelei, deci cred ca a fost cu intentie acel joc", a spus presedintele executiv al Universitatii, Gheorghita Geolgau. Oficialul oltean a mentionat ca un alt motiv pentru care Craciun a fost recuzat este relatia de prietenie pe care acesta o are cu presedintele Gloriei, Jean Padureanu. "Acum doua etape, acelasi Craciun a fost observator la meciul Bistritei cu Jiul, iar la finalul intalnirii, in cabina arbitrilor, i-a certat dur pe acestia pentru ca nu au acordat un asa zis penalty Gloriei. Se stie legatura stransa intre Craciun si Padureanu", a adaugat Geolgau. Partida Gloria Bistrita - Univ. Craiova se va disputa duminica, de la ora 16. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.