Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a afirmat ieri ca atacantul Ionel Ganea (foto) a intentionat sa plece din cantonamentul echipei nationale a Romaniei dupa ce nu a fost retinut in lot pentru meciul cu reprezentativa Bulgariei (2-2). MARCAT. ""A
Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a afirmat ieri ca atacantul Ionel Ganea (foto) a intentionat sa plece din cantonamentul echipei nationale a Romaniei dupa ce nu a fost retinut in lot pentru meciul cu reprezentativa Bulgariei (2-2).
MARCAT. ""A fost foarte afectat. Voia sa nu mai stea la lot, dar l-am sfatuit ca ar fi bine sa ramana, ca trebuie sa respecte decizia antrenorului. El este cel care face echipa si raspunde de rezultate"", a declarat Rednic. In cursul zilei de joi, la revenirea de la Tirana, dupa victoria cu 2-0 contra Albaniei, Ganea, care a fost folosit 12 minute, a declarat ca este posibil sa se retraga de la echipa nationala: ""Nu cred ca e normal sa fiu convocat si apoi sa nu ma aflu nici macar pe banca de rezerve"". Intrebat daca are probleme cu Ganea din cauza temperamentului sau, Rednic a negat. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.