La fiecare sase batai de inima, o persoana este infectata cu virusul HIV, 8500 de oameni mor zilnic din cauza SIDA, iar Romania are cel mai mare numar de copii seropozitivi din Europa (7000); SIDA a ucis, din 1981 pana acum, mai mult de 25 de milioan
La fiecare sase batai de inima, o persoana este infectata cu virusul HIV, 8500 de oameni mor zilnic din cauza SIDA, iar Romania are cel mai mare numar de copii seropozitivi din Europa (7000); SIDA a ucis, din 1981 pana acum, mai mult de 25 de milioane de persoane. Sunt cateva dintre datele statistice citate la conferinta de presa care a prefatat, miercuri, "Love Runs Free", primul mega-concert de caritate pentru ajutorarea copiilor seropozitivi din Romania.
Smiley si CRBL de la trupa Simplu, Mihaela Mihai, Nico si Ionita din Clejani si-au marturisit, la intalnirea cu presa, sustinerea pentru acest eveniment. Concertul, care va avea loc pe 14 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, ii reuneste pe Alexandra Ungureanu & Crush, Andra, Brad Vee Johnson din SUA, Daxx, Elena, Emanuel, Impact, Mihaela Mihai, Mihai Onila, Mihai Traistariu, Morandi, Nico, Parazitii, Paula Seling, Simplu feat. Smiley, Taraful din Clejani & Loredana Groza etc. De asemenea, in premiera pentru Romania, toate piesele beneficiaza de suportul vocal al unui cor gospel (B&B Gospel Singers din Suedia feat. Beverly Glenn), invitat special. Concertul este prezentat de Campania "Deschide-ti inima", TVR si Fundatia Vodafone Romania.
In concertul care va dura trei ore la fi prezentata in prima auditie piesa "Love Runs Free", compusa de fostul component Boney-M Brad Vee Johnson, la care au contribuit majoritatea artistilor implicati in proiect si care va aparea pe un CD, impreuna cu alte piese oferite gratuit de artisti.
Televiziunea Romana va difuza concertul pe canalul 1 pe 15, respectiv 16 septembrie, in paralel cu o campanie publica de strangere de fonduri mediata de Andreea Marin.
Fondurile stranse din vanzarea biletelor si a CD-ului compilatie vor fi folosite in beneficiul copiilor si tinerilor seropozitivi din Constanta si Slobozia, prin intermediul organizatiilor non-guvernamentale "Cuvioasa Paraschiva" si "Copiii Tututor".
Biletele la concert pot fi cumparate din magazinele Diverta, pe site-ul www.bilete.ro si de la Sala Polivalenta, la pretul de 30 RON (300.000 ROL).
Publicul va putea face donatii prin SMS la urmatoarele numere: 1415 in reteaua Vodafone (1,5 $ per SMS), sau prin Romtelecom, la 0900. 90.0193 pentru 3 Euro, 0900. 90.0195 pentru 5 Euro, 0900. 90.0190 pentru 10 Euro. (I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.