O adevarata armata de avocati a venit ieri la Curtea de Apel Bucuresti pentru a incerca eliberarea din arest a prefectului de Iasi, Vasile Prisacaru (foto), si a celorlalti trei inculpati acuzati de coruptie, seful ADS Iasi, Flavius Ionita, avocatul

O adevarata armata de avocati a venit ieri la Curtea de Apel Bucuresti pentru a incerca eliberarea din arest a prefectului de Iasi, Vasile Prisacaru (foto), si a celorlalti trei inculpati acuzati de coruptie, seful ADS Iasi, Flavius Ionita, avocatul Toni Baltag si omul de afaceri Cristian Maftei.
RAMAN IN AREST. Aparatorii si inculpatii au sustinut pe rand in fata instantei ca datele stranse de procurorii anticoruptie, inclusiv inregistrarile aflate la dosar, nu pot demonstra comiterea vreunei infractiuni. Cu totii au pledat pentru cercetarea in libertate si au incercat sa demonstreze ca nici unul dintre acuzati nu ar putea fi un pericol pentru ordinea publica. In replica, reprezentantul Parchetului a cerut mentinerea celor patru dupa gratii, sustinand ca inregistrarile din dosar sunt relevante pentru dovedirea faptei de coruptie. In urma deliberarilor, judecatorii au dispus ca inculpatii sa ramana in continuare in arest.
Bomba a venit insa chiar de la prefectul de Iasi Vasile Prisacariu. In ultimul cuvant adresat instantei, el a cerut sa fie eliberat, invocand prezenta numelor a trei parlamentari in dosar, care, cu toate acestea, nu sunt dupa gratii. Ulterior, cand a intrat in sediul DNA pentru a asista la desigilarea calculatorului sau ridicat la perchezitie, prefectul a spus si numele celor trei demnitari invocati: ""Este si domnul Relu Fenechiu, Cristi Adomnitei si Crin Antonescu. Nu sunt implicati cu nimic cum nu suntem nici noi implicati"". (Miruna Pasa)

NESTIUTORI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.