Fostul premier, presedinte al Camerei Deputatilor si lider al PSD, Adrian Nastase, a vizitat ieri redactia ZIUA, curios sa vada "laboratoarele" din care au plecat stiri despre activitatea sa. Dupa o scurta vizita prin departamentele ziarului, Nastase
Fostul premier, presedinte al Camerei Deputatilor si lider al PSD, Adrian Nastase, a vizitat ieri redactia ZIUA, curios sa vada "laboratoarele" din care au plecat stiri despre activitatea sa. Dupa o scurta vizita prin departamentele ziarului, Nastase a zabovit mai bine de doua ore la o discutie cu redactorii specializati pe politica si cu reprezentanti ai conducerii. A fost un dialog cu cartile pe fata, fostul premier fiind incoltit cu intrebari incomode. Cu acordul partilor, "vanatori" si "vanat", discutia va fi reflectata in paginile ziarului luni, 11 septembrie, in aceeasi zi fiind disponibila pe Internet (www.ziua.ro) si varianta audio. Publicul va afla, intre altele, cum a ajuns Mircea Geoana sef al PSD, cine a beneficiat de sponsorizarea lui Dinu Patriciu, ce isi reproseaza Nastase si cum priveste acesta, retrospectiv, relatia cu presa. Un esantion audio referitor la datoriile din campania electorala poate fi accesat deja pe site-ul ZIUA. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.