In urma articolului "Controversatul Mihai Ghezea l-a scos din tara pe Hayssam", publicat de ZIUA in editia de ieri, directorul saptamanalului "Miza" ne-a trimis un drept la replica. Mihai Ghezea sustine ca nu a avut "in nici un fel de-a face cu paras
In urma articolului "Controversatul Mihai Ghezea l-a scos din tara pe Hayssam", publicat de ZIUA in editia de ieri, directorul saptamanalului "Miza" ne-a trimis un drept la replica. Mihai Ghezea sustine ca nu a avut "in nici un fel de-a face cu parasirea tarii de catre Omar Hayssam si ca toate datele publicate de cotidianul ZIUA pe aceasta tema sunt false, calomnioase si neintemeiate pe vreun fapt sau vreo informatie reala". "Nu am avut relatii apropiate cu personajul la care faceti referire, nu-mi ocup timpul cu prestarea unei asemenea categorii de <<servicii>> si nu mi-am intemeiat noua afacere de presa reprezentata de saptamanalul MIZA pe vreo suma de bani obtinuta in mod dubios sau in schimbul a Dumnezeu stie ce activitati ilegale. Am aflat despre parasirea tarii de catre Omar Hayssam de la buletinele de stiri si condamn, in calitate de jurnalist si cetatean, in aceeasi masura ca si dumneavoastra, aceasta greseala de amploare a autoritatilor in gestionarea unei probleme penale, care suscita interesul national", mai precizeaza Mihai Ghezea in acelasi drept la replica. De asemenea, directorul saptamanalului "Miza" sustine ca "legaturile pe care dumneavoastra le faceti intre proprietatile mele din zona Oltenita sau relatia de prietenie cu dl. Constantin Aristide Tanasescu si fuga lui Omar din tara sunt nejustificate, hazardate si chiar puerile in conditiile in care autoritatile romane nu au stabilit nici pana la aceasta ora prin ce zona a parasit Hayssam Romania sau care au fost persoanele implicate in fuga sa". (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.