Comisia de Apel a FRFotbal a decis ieri sa reduca la o singura etapa suspendarea dictata de Comisia de Disciplina impotriva lui Ianis Zicu, de la Rapid. Atacantul a fost suspendat in 30 august pentru doua etape, dupa ce in minutul 15 al partidei cu U
Comisia de Apel a FRFotbal a decis ieri sa reduca la o singura etapa suspendarea dictata de Comisia de Disciplina impotriva lui Ianis Zicu, de la Rapid. Atacantul a fost suspendat in 30 august pentru doua etape, dupa ce in minutul 15 al partidei cu UTA, pierduta cu 0-1 de giulesteni, in etapa a 5-a a Ligii I, a fost eliminat pentru lovirea cu cotul a lui Bogdan Mara. Prin reducerea suspendarii la o singura etapa, Zicu devine bun de joc impotriva Stelei, peste doua saptamani, in deplasare, urmand sa-si ispaseasca pedeapsa la meciul cu FC Vaslui, programat sambata in Giulesti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.