COMENTARIUL SPECIALISTULUI Luni si marti, circulatia atmosferica atat la nivelul solului, cat si in altitudine va permite patrunderea unei mase de aer rece, de origine polara, incepand din nord, nord - estul tarii noastre. Vremea se va rac

COMENTARIUL SPECIALISTULUI

Luni si marti, circulatia atmosferica atat la nivelul solului, cat si in altitudine va permite patrunderea unei mase de aer rece, de origine polara, incepand din nord, nord - estul tarii noastre. Vremea se va raci si va fi instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin ploi si intensificari ale vantului. In centrul tarii, iar trecator si in Subcarpatii Moldovei, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. In zona montana vor predomina ninsorile. Inca din cursul noptii de marti spre miercuri, dupa instalarea acestei mase de aer stabile, cerul se va degaja si vremea va deveni frumoasa. Dimineata, in zonele din centrul si nordul tarii se va semnala bruma si inghet la sol. (meteorolog Doina Marasoiu)

AZI IN TARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.