Tatal "vanatorului de crocodili" Steve Irwin a anuntat ca nu doreste organizarea de funeralii de stat pentru fiul sau, in ciuda imensei emotii suscitate in Australia dupa moartea acestuia. "A fost un om ca oricare altul si ar fi vrut ca lumea sa isi
Tatal "vanatorului de crocodili" Steve Irwin a anuntat ca nu doreste organizarea de funeralii de stat pentru fiul sau, in ciuda imensei emotii suscitate in Australia dupa moartea acestuia. "A fost un om ca oricare altul si ar fi vrut ca lumea sa isi aduca aminte de el ca de un om normal", a declarat Bob Irwin, intr-o conferinta de presa.
Administratia australiana din Queensland a propus organizarea de funeralii nationale pentru Steve Irwin dupa socul national provocat de moartea aventurierului, considerat un simbol al Australiei. Pe de alta parte insa, Bob Irwin a precizat ca decizia finala in privinta funeraliilor o va lua vaduva lui Steve, Terri.
Steve Irwin, care era renumit pentru curajul sau, cunostea riscurile pe care si le-a asumat, a declarat tatal lui. "Nu ar fi vrut altceva. A murit facand ceea ce ii placea cel mai mult si asta este mai bine decat sa fi murit calcat de autobuz", a spus Bob Irwin.
Producatorul lui Steve Irwin a cerut, ieri, "distrugerea" casetei video care prezinta detaliat circumstantele mortii.
Potrivit BBC, mii de australieni au continuat sa ii aduca un omagiu lui "Crocodile Hunter", care a decedat, luni, la varsta de 44 de ani. Ei au adus flori si s-au recules in apropierea gradinii zoologice a lui Irwin. Pana ieri dupa-amiaza, Terri Irwin nu isi precizase punctul de vedere cu privirile la funeraliile nationale. Marti seara, ea le-a transmis doar un mesaj scurt angajatilor gadinii zoologice. "A fost un mesaj extrem de scurt. Vocea ii tremura si era clar ca era pe punctul de a plange. Ne-a multumit pentru felul in care am sprijinit-o in aceasta tragedie", a precizat un angajat al gradinii zoologice al carui sef a fost Steve Irwin. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.