Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu sunt noii prezentatori ai Observatorului de la ora 23:00. Pana in aceasta toamna, ei au prezentat Observatorul de ora 16:00 la Antena1.

""Fiecarui jurnal pe care l-am prezentat de-a lungul timpului i-am daruit o parte din sufletul si experienta noastra. Privim cu multa seriozitate aceasta schimbare de ora si de format si ne dorim ca oamenii care ajung acasa mai tarziu sau nu au reusit sa urmareasca alte jurnale ale serii sa fie pe deplin multumiti de o completa sinteza a zilei "", spune Andreea Berecleanu.
RESPONSABILITATE. La Observatorul de la 16:00, cuplul Berecleanu-Zaharescu a fost inlocuit de prezentatoarea jurnalului de pranz al Antenei 1, Simona Gherghe, care va sustine ambele editii de stiri, 13:00 si 16:00. ""Pentru mine este o responsabilitate mult mai mare, insa, pe de alta parte, si satisfactiile vor fi mai mari. Observatorul de ora 16:00 este deja un produs consolidat pe piata. De mine va depinde sa-l metin, in primul rand, apoi sa-l adaptez stilului meu, sa-i aduc un plus de dinamism si sa-l fac sa fie si mai bun decat pana acum. Cu aceleasi intentii privesc si editia de pranz a Observatorului la care voi fi, in continuare, prezentator"", declara stirista Antenei 1, Simona Gherghe.