Gigi Multescu s-a declarat multumit de sarbul Alexander Madar aflat in probe de mai multe zile la FC Vaslui, mentionand ca si-ar dori un astfel de jucator in lot, deoarece poate evolua atat ca mijlocas central, cat si ca atacant. "Este un jucator pol
Gigi Multescu s-a declarat multumit de sarbul Alexander Madar aflat in probe de mai multe zile la FC Vaslui, mentionand ca si-ar dori un astfel de jucator in lot, deoarece poate evolua atat ca mijlocas central, cat si ca atacant. "Este un jucator polivalent, el putand evolua atat ca mijlocas central, cat si ca atacant", a precizat Multescu. Alexander Madar s-a mai aflat in probe la FC Vaslui in urma cu doua saptamani, el putand deveni al saselea stranier din lotul formatiei vasluiene. Tehnicianul Gheorghe Multescu a mai spus ca este multumit de pregatirea centralizata efectuata de jucatorii sai la Campulung Moldovenesc si ca este posibil sa opereze cateva schimbari in primul unsprezece pentru meciul cu Rapid. In partida de sambata ar putea debuta atacantul Marian Alexandru, care si-a revenit dupa o mai veche accidentare. Alexandru a mai evoluat la Steaua, Otelul si Petrolul Ploiesti. In schimb, pentru meciul cu formatia bucuresteana sunt incerti jucatorii Neagu si Dobos, ambii fiind accidentati. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.