Maine seara este vremea de House Experience. Kristal Glam se redeschide, iar KissFM, alaturi de unul dintre cele mai tari nume ale scenei house, Danny Tenaglia (foto), va fi acolo pentru a deschide larg portile si a intampina cum se cuvine impatimitii de clubbing.

Danny Tenaglia a remixat si a produs mai multe hituri de club, dar el ramane cunoscut in lume in special pentru celebrele sale rezidente in faimoasele cluburi ale anilor a€™90, precum Twilo (Sound Factory) si Tunnel. Cu o cariera lansata in New York, ca si DJ la sfarsitul anilor a€™70, Tenaglia se muta totusi in Miami pe la jumatatea anilor a€™80, unde si-a inceput cariera ca remixer. Asta pentru ca New York-ul era invadat de zeci de ""no name dja€™s"". Aceasta perioada in Miami
i-a fost de folos dj-ului new-yorkez, el revenind in New York la inceputul anilor a€™90 cu un intreg bagaj de cunostinte in arta productiei muzicale. A nimerit in ""the big Apple"" exact cand lucrurile incepeau sa-si revina in ceea ce privea curentul house. Dance music, condus in special de Frankie Knukles.
SIMPLITATE. In a€™94, Tenaglia semna cu Tribal Records America si in acelasi an aparea club hitul Bottom Heavy. Succesul lui Danny a dus la colaborari cu vedete mondiale precum: Madonna, Michael Jackson, Pet Shop Boys, Grace Jones, Jamiroquai, New Order sau Lisa Stansfield. Cu toate ca a devenit o celebritate in lumea muzicii, Tenaglia nu a renuntat la simplitatea sa. Nu este sclavul banului. Isi alege cu grija petrecerile la care vine si nu de putine ori s-a intamplat sa refuze sume exorbitante intr-un club de renume, pentru a petrece alaturi de 50 de prieteni intr-un club care nu ar fi visat vreodata sa-l poata aduce! Danny este, fara doar si poate, un DJ care se lasa ghidat de muzica si de spiritul petrecerii. Iubeste publicul, iar publicul il adora! Iar petrecerea de maine seara se anunta a fi una rasunatoare. (Raluca Grintescu)