Diplomatul si bancherul Bogdan Baltazar (foto) este invitatul lui Radu Tudor in cadrul emisiunii ""Puterea din umbra"", difuzata la Antena 3, in fiecare vineri, la 22:10. Dupa ce in prima parte a interviului difuzat saptamana trecuta Baltazar a d
Diplomatul si bancherul Bogdan Baltazar (foto) este invitatul lui Radu Tudor in cadrul emisiunii ""Puterea din umbra"", difuzata la Antena 3, in fiecare vineri, la 22:10.

Dupa ce in prima parte a interviului difuzat saptamana trecuta Baltazar a dezvaluit secrete ale diplomatiei din epoca Ceausescu, astazi, emisiunea continua cu partea a doua a interviului. Bogdan Baltazar este ferm si sustine ca ""in septembrie 1991 a fost o lovitura de stat"". Despre cat castiga Theodor Stolojan la Banca Mondiala si mai ales relatia cu Traian Basescu, invitatul lui Radu Tudor face cateva afirmatii-bomba.
""De Traian Basescu m-am apropiat atunci cand era director executiv al campaniei prezidentiale a lui Petre Roman, in 1996. Este un killer politic."" Detalii pe larg, in emisiunea ""Puterea din umbra"", astazi, la Antena 3, ora 22:10.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.