Senatorul PSD Aristide Roibu a declarat ieri, pentru NewsIn, ca exista o hotarare judecatoaresca ce a instituit poprirea unor conturi apartinand PSD, pentru ca una dintre firmele ce au furnizat materialele din campania electorala a lui Adrian Nastase
Senatorul PSD Aristide Roibu a declarat ieri, pentru NewsIn, ca exista o hotarare judecatoaresca ce a instituit poprirea unor conturi apartinand PSD, pentru ca una dintre firmele ce au furnizat materialele din campania electorala a lui Adrian Nastase sa-si recupereze banii. Roibu, care este si trezorierul PSD, a spus ca este vorba de o creanta de trei miliarde de lei pe care partidul o are fata de unul dintre furnizorii materialelor electorale folosite in campania prezidentiala din 2004. Senatorul a explicat ca PSD are blocate mai multe conturi, atat la nivel central cat si la nivelul filialelor de partid. Roibu nu a vrut sa dea mai multe detalii despre societatea care incearca sa-si recupereze prin aceasta masura extrema banii, aratand ca nu vrea sa influenteze negocierile care se poarta pentru rezolvarea acestei probleme financiare. "Este vorba de o somatie de plata care a fost aratata judecatorului care a decis poprirea", a explicat Roibu. El a sustinut ca a discutat cu acei creditori si este posibil ca saptamana viitoare situatia sa se rezolve pe cale amiabila. "Am mai avut astfel de situatii si le-am trecut cu bine", a adaugat trezorierul PSD, referindu-se atat la furnizorii de materiale electorale, cat si la furnizorii de utilitati. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.