"Pe mine ma contesta foarte multi, in primul rand cei deranjati de ce se intampla in momentul de fata. Ca sunt din zona politica, ca sunt din zona fostei Securitati, ca sunt din zona unor interese economice - pentru ca in mod cert se ajunge la ofiter
"Pe mine ma contesta foarte multi, in primul rand cei deranjati de ce se intampla in momentul de fata. Ca sunt din zona politica, ca sunt din zona fostei Securitati, ca sunt din zona unor interese economice - pentru ca in mod cert se ajunge la ofiterii care au facut politie politica; aici sa nu aveti nici un dubiu, pentru ca toate dosarele informatorilor, ale urmaritilor au in ele numele ofiterului, deci este doar o chestiune de saptamani, de luni, pana cand CNSAS va face publica si lista ofiterilor. Deci nu as spune ca am foarte multi prieteni, cum nu am nici in presa. Nici nu i-am pupat vreodata pe frunte pe ziaristi, nici nu am facut gesturi pe care le-au facut altii inaintea mea. Pur si simplu incerc sa am o neutralitate fata de presa. Nu o influentez, nu incerc, nu ma zbat - cum v-ati fi asteptat. (...)
Pentru ca vad ca exista o mare framantare, ce am facut eu la Revolutie - si ne intoarcem si la alte framantari, daca doriti. La Revolutie am aflat, daca vreti - cred ca era pe 21, eu nu am exact memoria evenimentelor - stiu ca pe un telex, fiind la Inspectoratul Navigatiei Civile in Portul Constanta, la sediu, am inceput sa primim informatii ca este o revolta la Timisoara. In acel moment, am ordonat tuturor structurilor Inspectoratului sa intre in ture consolidate. Asta inseamna (ca) toate capitaniile de porturi din Romania, Inspectoratul insusi, au ramas in stare de serviciu consolidat. Lucrurile acestea se fac la furtuna, la orice alte evenimente (majore). Pe urma, au aparut evenimentele din Bucuresti".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.