Guvernul a anuntat ieri ca va finanta cu 350.000 lei organizarea si desfasurarea la Bucuresti, in perioada 22-24 septembrie 2006, a meciului de Cupa Davis din cadrul Grupei Mondiale, dintre Romania si Coreea de Sud. Agentia Nationala pentru Sport, co
Guvernul a anuntat ieri ca va finanta cu 350.000 lei organizarea si desfasurarea la Bucuresti, in perioada 22-24 septembrie 2006, a meciului de Cupa Davis din cadrul Grupei Mondiale, dintre Romania si Coreea de Sud. Agentia Nationala pentru Sport, condusa de Florian Gheorghe (foto) a primit deja aceasta suma, prin bugetul Cancelariei Primului Ministru, care a fost suplimentat in acest scop, de la Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului. Meciul va fi unul de baraj pentru ramanerea in primele 16 echipe ale lumii. Echipa Romaniei s-a calificat in primele opt echipe in anul 2005. ANS a mai primit suma de 500.000 de lei pentru pregatirea loturilor olimpice si nationale de lupte si participarea lor in perioada septembrie - decembrie 2006 la competitii internationale. Sportivii romani vor participa, in perioada 26 septembrie - 1 octombrie, la Campionatele mondiale de lupte care vor avea loc la Guangzhou - China. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.