O serie de emisiuni extraordinare se va derula duminica, la Antena 1, televiziunea recunoscuta ca fiind liderul in materie de divertisment in preferintele telespectatorilor. Mihaela Radulescu revine la 14:30 pe micile ecrane cu ""Duminica in fa

O serie de emisiuni extraordinare se va derula duminica, la Antena 1, televiziunea recunoscuta ca fiind liderul in materie de divertisment in preferintele telespectatorilor.

Mihaela Radulescu revine la 14:30 pe micile ecrane cu ""Duminica in familie"", productia consacrata, care insa are un format mult mai dinamic. ""Balonul lui Damocles"" este una dintre rubricile noi, in care invitatul principal al fiecarei emisii va fi supus unui sir de intrebari incomode in timp ce sta sub doua baloane, fiecare umplut cu ceva ""de bine"" sau ""de rau"" (flori, confeti, petale de flori sau faina, malai, apa, praf, sare). ""Dosarele Duminica in familie"" este titlul unui reportaj saptamanal care prezinta povesti iesite din comun, fie ca este vorba despre o poveste de dragoste neobisnuita, un caz social sau un portret, si acestea nu sunt decat doua dintre noutatile acestui show. Foarte important de mentionat este ca ""Duminica in familie"" a devenit o emisiune interactiva, unde telespectatorii, in cadrul rubricii ""Familia mea trasnita"", pot colabora trimitand pe adresa redactiei fotografii si filmulete haioase.
DEBUT. Si pentru ca tot duminica va debuta si noua telenovela ""Vocea inimii"" a Antenei 1, realizata in coproductie de INTACT Production si La Dolce Vita Production, invitatii de seama ai Mihaelei Radulescu vor fi tocmai actorii din acest serial. Ioan Isaiu, Alexandru Repan, Marius Bodochi, Toma Danila, Maria Dinulescu, Cezara Dafinescu, Olga Delia Mateescu, Viorica Voda si Andreea Macelaru vor dezvalui in premiera amanunte despre noua superproductie a Antenei 1 si, tot in premiera, Nico va interpreta melodia telenovelei ""Vocea inimii"". Vor fi prezentate imagini din telenovela, de la filmari, un making-of realizat de echipa ""Duminicii in familie"", care s-a ""strecurat"" la filmarile telenovelei.
PREMIERA. Primul episod al telenovelei ""Vocea inimii"" va incepe la ora 17:30. Acest serial are certe garantii de succes, incepand cu o distributie extraordinara si terminand cu faptul ca poarta, din punct de vedere al caselor producatoare, aceleasi semnaturi ca ""Secretul Mariei"". ""Vocea inimii"" va fi difuzata apoi in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18:00.

SPECTACOL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.