TVR 1 dedica un spatiu special in programul de astazi partidei Albania - Romania, meci transmis in direct de la Tirana. Ca si in cazul partidei Romania - Bulgaria, redactia Sport face un nou tur de forta pentru o cat mai mare acoperire a meciului de
TVR 1 dedica un spatiu special in programul de astazi partidei Albania - Romania, meci transmis in direct de la Tirana. Ca si in cazul partidei Romania - Bulgaria, redactia Sport face un nou tur de forta pentru o cat mai mare acoperire a meciului de la Tirana. La ora 17,30, Tudor Furdui va asteapta in studioul TVR, alaturi de invitatii Gabi Balint si Cornel Dinu, la o editie speciala a emisiunii "Minutul 0". Telespectatorii vor avea ocazia sa intre in atmosfera de la Tirana prin intermediul reporterilor Alexandru Sabau si Anda Banu, care ii vor tine la curent cu demersurile premergatoare meciului. De la ora 20,35, Tudor Furdui si invitatii sai revin cu noi discutii pe tema partidei, iar duplexul Bucuresti - Tirana va furniza publicului informatii cu privire la echipa aliniata de Piturca. Dupa partida, care va fi comentata de Vlad Enachescu si Emil Gradinescu, la ora 23,10, incepe "Minutul 91", cu Tudor Furdui, Cornel Dinu si Gabi Balint, unde se vor revedea si analiza fazele cele mai importante ale meciului, dar vor fi transmise si primele impresii ale antrenorului Piturca si ale jucatorilor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.