Alerta dupa ce extraterestrii au ""aterizat"" in Atlantic

""Punct de criza"" este un serial plin de suspans, despre o echipa de experti adusi impreuna dupa ce marina americana face o descoperire cutremuratoare: o nava extraterestra a ""aterizat"" in Oceanul Atlantic.
Dr. Molly Anne Caffrey este analist guvernamental, fiind responsabila cu dezvoltarea unor planuri de raspuns pentru situatii de criza. Viata ei se schimba fundamental cand unul dintre aceste planuri - Threshold - este activat de consilierul pe probleme de securitate nationala J.T. Baylock. Inarmata doar cu strategiile sale ipotetice, Caffrey trebuie sa gaseasca o solutie pentru criza globala declansata de prezenta ostila a extraterestrilor.

ECHIPA. Ea alege cativa specialisti in vederea pregatirii primului contact: dr. Nigel Fenway, microbiolog NASA; Lucas Pegg, un genial, dar nevrotic fizician; Arthur Ramsey, expert in limbi straine si matematica; Cavennaugh, un agent sub acoperire foarte bine antrenat si cu un trecut misterios. Impreuna, ei descifreaza intentiile navei extraterestre si incep pregatirile pentru posibila situatie de criza - o invazie extraterestra.

Citeste si:

AUDIENTA. Serialul s-a bucurat de un real succes in Statele Unite. Cu o medie de 8,39 de milioane de telespectatori, ""Punct de criza"" s-a aflat printre programele fruntase din acest punct de vedere ale postului CBS, unde a fost difuzat. Cu toate acestea, canalul american de televiziune a luat decizia de a intrerupe difuzarea serialului inainte de finalul acestuia, ultimele patru episoade nefiind transmise.

NEWS