Senatorii din Comisia de aparare intocmesc, astazi, raportul pe marginea audierii fostului sef al DGIPI din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Virgil Ardelean. Pana saptamana viitoare, parlamentarii vor trimite raportul conducerii Sena
Senatorii din Comisia de aparare intocmesc, astazi, raportul pe marginea audierii fostului sef al DGIPI din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Virgil Ardelean. Pana saptamana viitoare, parlamentarii vor trimite raportul conducerii Senatului. Presedintele Comisiei de Aparare, senatorul PSD George Maior, a spus ca exista deja un proiect de raport al audierii lui Ardelean, pe care senatorii il studiaza. "Exista un proiect deja discutat sumar in prima faza, pe care l-am distribuit colegilor, sa-si expuna punctele de vedere in cel mai scurt timp pentru ca sa avem o dezbatere formala pe el in Comisie, inainte de a-l trimite Biroului Permanent", a spus Maior. Referindu-se la continutul acestui document, Maior a spus doar ca este vorba despre "o chestiune destul de delicata". Raportul final urmeaza sa fie intocmit impreuna cu deputatii din Comisia de Aparare. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.