Nationala de polo a Romaniei a fost invinsa, marti seara, in ultima partida a grupei A de la CE de la Belgrad, de reprezentativa Serbiei, cu scorul de 13-5 (4-2, 2-1, 4-1, 3-1), dar a incheiat pe locul trei si va evolua in sferturi in compania echipe
Nationala de polo a Romaniei a fost invinsa, marti seara, in ultima partida a grupei A de la CE de la Belgrad, de reprezentativa Serbiei, cu scorul de 13-5 (4-2, 2-1, 4-1, 3-1), dar a incheiat pe locul trei si va evolua in sferturi in compania echipei Italiei.
MENAJATI. Poloistii romani, pregatiti de Vlad Hagiu (foto), au contat doar in prima repriza a partidei. Datorita acestei victorii, Serbia s-a calificat direct in semifinale, aceeasi performanta fiind obtinuta si de nationala Ungariei, in grupa B. Conform regulamentului, primele clasate din fiecare grupa se califica direct in semifinalele CE de la Belgrad, in timp ce echipele de pe locurile 2 si 3 in fiecare grupa vor juca eliminatoriu pentru celelalte doua locuri din penultimul act. Nationala Romaniei va intalni in aceasta seara, de la ora 21:30, reprezentativa Italia, in timp ce in celalalt meci vor juca Spania si Grecia. Castigatoarele se vor califica in semifinale, iar invinsele vor juca pentru locurile 5-6 la CE de la Belgrad. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.