Nationala ar putea disputa pe Stadionul "Steaua" urmatorul meci de pe teren propriu din cadrul campaniei de calificare la Euro 2008, programat in 7 octombrie, cu Belarus, a declarat Piturca. "Daca adversarii sunt de acord, cred ca vom juca pe stadion
Nationala ar putea disputa pe Stadionul "Steaua" urmatorul meci de pe teren propriu din cadrul campaniei de calificare la Euro 2008, programat in 7 octombrie, cu Belarus, a declarat Piturca. "Daca adversarii sunt de acord, cred ca vom juca pe stadionul din Ghencea. Sper ca gazonul sa fie pus la punct pana atunci", a declarat Piturca. FRF a anuntat deja la UEFA ca meciul Romania - Belarus se va juca la Constanta, o eventuala mutare a acestuia la Bucuresti avand nevoie de acceptul bielorusilor (regulamentul prevede ca schimbarea locului de disputare sa fie anuntata cu 60 de zile inainte de meci). Daca meciul cu Belarus se va disputa pe Stadionul "Steaua", acesta ar fi primul meci oficial disputat de Romania pe arena din Ghencea dupa patru ani. Ultima partida oficiala a fost cea cu Norvegia, din preliminariile lui Euro 2004 (scor 0-1). Romania a mai jucat in Ghencea in noiembrie 2005, insa intr-un meci amical, cu Nigeria (scor 3-0). Stadionul "Steaua" a fost supus, incepand din martie, unor lucrari de modernizare care au costat cateva milioane de euro. Suprafata de joc a fost reamenajata, la fel si vestiarele si anexele. Lucrarile vor fi finalizate pana pe 23 septembrie, cand Steaua va juca primul meci din acest an pe stadionul din Ghencea, in etapa a 9-a a Ligii I, cu Gloria Bistrita. (MIG)
OK pentru Liga Campionilor
Stadionul "Steaua" a trecut inspectia facuta de reprezentantii UEFA in vederea meciurilor din Grupa E a Ligii Campionilor, a declarat fostul secretar general adjunct pe probleme internationale al FRF, Cristian Bivolaru, care insoteste delegatia forului european. Stadionul din Ghencea indeplineste aproape toate cerintele unei competitii de asemenea nivel, pana la ora primului meci de pe teren propriu, cel cu Olympique Lyon, urmand sa fie puse la punct ultimele detalii. Oficialii forului european, printre care se numara si fostul jurnalist Florin D. Mitu, acum in staff-ul de organizare, sunt insotiti Bivolaru, care a fost, in perioada 1996-2002, director de centru pentru diverse grupari la meciurile din grupele Ligii Campionilor. "Sigur se va juca in Ghencea. Mai sunt destule lucruri de pus la punct, dar se vor rezolva", a spus Bivolaru. O delegatie UEFA si ai firmei TEAM Management AG, partenerul comercial al forului european, a sosit luni in Romania, pentru a inspecta stadionul in vederea meciurilor din Grupa E a Ligii Campionilor si pentru a stabili detaliile organizatorice. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.