Acordeonist Institutul Francez din Bucuresti, Ambasada Frantei in Romania, Acordeon Armony Music si Orange prezinta in perioada 7-9 septembrie la Bucuresti si 10 septembrie la Ploiesti prima editie a Festivalului International ""Nopti albe de aco
Acordeonist

Institutul Francez din Bucuresti, Ambasada Frantei in Romania, Acordeon Armony Music si Orange prezinta in perioada 7-9 septembrie la Bucuresti si 10 septembrie la Ploiesti prima editie a Festivalului International ""Nopti albe de acordeon"". Evenimentul, initiat de acordeonistul Emy Dragoi, este o premiera in viata muzicala romaneasca si propune programe diverse, de la folclor romanesc si international pana la jazz contemporan sau clasic. Printre artistii care vor sustine concerte in cadrul festivalului se numara: Juan Jose Mosalini, Emy Dragoi, Ion Bica Dragoi si, in calitate de invitat special, Richard Galliano. Spectacolele se vor tine la Sala ArCuB, respectiv Casa Studentilor Bucuresti. Pentru initiativa acestui festival, Jurnalul National il declara pe Emy Dragoi ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.