Jurnalistul Ovidiu Ohanesian sustine ca Mohammad Munaf si Omar Hayssam nu sunt principalii organizatori ai rapirii sale, ci doar niste unelte. "Nu Mohammad Munaf si Omar Hayssam sunt principalii organizatori. Ei sunt, intr-adevar, participanti la ace
Jurnalistul Ovidiu Ohanesian sustine ca Mohammad Munaf si Omar Hayssam nu sunt principalii organizatori ai rapirii sale, ci doar niste unelte. "Nu Mohammad Munaf si Omar Hayssam sunt principalii organizatori. Ei sunt, intr-adevar, participanti la acest eveniment si la mizeria cumplita care se ascunde in spatele rapirii din Irak. Ei sunt doar niste unelte. Adevaratii organizatori ai rapirii sunt aici, in Romania. Trebuie sa se faca ancheta si in zona politicului, si in cea a economicului si, bineinteles, trebuie neaparat sa se vada si implicarea presei in aceasta afacere. Odata cu fuga lui Hayssam ne-am convins cu toti ca puterea de la Bucuresti este amestecata pana peste cap in acesta afacere", a spus Ohanesian. Ziaristul a mai declarat, citat de Mediafax, ca rapirea nu reprezinta decat o spalare de bani, evaluata de Ministerul de Interne irakian la noua milioane de dolari. "Ministerul de interne irakian a cerut si punerea sub acuzare a cel putin unuia dintre jurnalistii care au fost in Irak", a precizat Ohanesian. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.