Dupa etapa a 8-a a Campionatului European - Formula BMW, desfasurata pe circuitul de la Zanvoort (Olanda), pilotul roman Andrei Harnagea a acumulat in cele doua curse 18 puncte, reusind astfel sa se apropie de pilotul aflat pe locul 6 in Rookie Cup,
Dupa etapa a 8-a a Campionatului European - Formula BMW, desfasurata pe circuitul de la Zanvoort (Olanda), pilotul roman Andrei Harnagea a acumulat in cele doua curse 18 puncte, reusind astfel sa se apropie de pilotul aflat pe locul 6 in Rookie Cup, germanul Patrick Kronenberger. Inainte de ultima cursa a acestui sezon de Formula BMW, Harnagea se afla pe locul 7 dintre cei noua piloti care se intrec pentru Rookie Cup, clasamentul pilotilor aflati la prima participare in Formula BMW. Pe parcursul sezonului 2006 al Formulei BMW au intrat in competitie 26 de piloti, printre care noua incepatori, se arata intr-un comunicat al agentiei First One ce se ocupa de imaginea romanului. La sfarsitul lunii noiembrie, Harnagea va participa in Cupa Mondiala - Formula BMW, alaturi de echipa germana GU - Racing. Competitia se va desfasura incepand cu 23 noiembrie, pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, in concurs luand startul circa 100 de piloti din Asia, Statele Unite, Marea Britanie si Germania. Harnagea este primul pilot roman licentiat sa concureze in Formula BMW, competitie recunoscuta pe plan international ca fiind pasul decisiv pentru intrarea in circuitul Formulei 1. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.