Masina lui Victor Gaetan, om de afaceri si corespondent al National Catholic News Agency a fost sparta ieri, hotii luand o importanta suma de bani, dar si documente personale, printre care se gaseau si unele referitoare la constructia care se ridica
Masina lui Victor Gaetan, om de afaceri si corespondent al National Catholic News Agency a fost sparta ieri, hotii luand o importanta suma de bani, dar si documente personale, printre care se gaseau si unele referitoare la constructia care se ridica in imediata vecinatate a Catedralei Sf. Iosif din Bucuresti. Acestea urmau sa fie prezentate astazi de Gaetan in fata Comisiei Speciale a Senatului care investigheaza modalitatea in care se construieste Cathedral Plaza. In jurul orei 11.00, Gaetan a oprit autoturismul pe Soseaua Stefan cel Mare, in fata unui magazin. Dupa aproximativ 10 minute, timp in care a stat in magazin, in momentul in care s-a intors la masina a observat ca ii lipsea geanta. "Mi-am parcat masina, am intrat intr-un magazin, iar cand m-am intors, dupa circa zece minute, am observat ca nu mai este geanta. Aveam o mare suma de bani in ea, dar, cel mai important lucru, aveam anumite documente referitoare la constructia Cathedral Plaza. Acte si informatii de ultima ora pe care urma sa le prezint maine (n.r.-astazi) in fata Comisiei Speciale de la Senat care investigheaza legalitatea constructiei care se ridica langa Catedrala Sf. Iosif. Nu stiu daca este o "coincidenta" furtul acestor acte si faptul ca urmeaza sa ma prezint in fata comisiei", a declarat Gaetan. El spune ca in ciuda acestui eveniment neplacut se va prezenta astazi in fata comisiei de la Senat.
Urmarit de hoti
Politistii care ancheteaza acest caz spun ca Victor Gaetan a fost cel mai probabil urmarit si ca furtul a fost unul premeditat, deoarece nu exista urme de fortare a masinii. "Noi am demarat investigatiile. Am prelevat amprente din masina si speram sa-i prindem pe hoti in cel mai scurt timp. Datorita modului de operare, se pare, sau cel putin asa rezulta din primele cercetari, ca Gaetan a fost urmarit. Pentru ca masina nu prezenta urme de fortare. Este posibil ca hotii sa fi actionat la "pont" si sa fi stiut ca geanta contine bani si documente. Cercetarile sunt in plina desfasurare, asteptam rezultatul expertizei amprentelor pe care le-am prelevat de la fata locului. Speram sa-i prindem pe hoti in cel mai scurt timp si sa recuperam ce s-a furat", au declarat politistii. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.