O delegatie a Partidului Conservator, condusa de presedintele Dan Voiculescu, si o delegatie a PSD, condusa de Mircea Geoana, au avut ieri o intalnire in cadrul careia s-au discutat teme comune, prezente si viitoare, informeaza un comunicat de presa
O delegatie a Partidului Conservator, condusa de presedintele Dan Voiculescu, si o delegatie a PSD, condusa de Mircea Geoana, au avut ieri o intalnire in cadrul careia s-au discutat teme comune, prezente si viitoare, informeaza un comunicat de presa al PC.

Potrivit documentului citat, s-a convenit ca discutiile sa fie reluate in perioada urmatoare. Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ca s-a intalnit cu presedintele PC Dan Voiculescu, dar a refuzat sa spuna ce a discutat cu acesta. ""Continutul acestei discutii este confidential. Am vorbit despre trecutul, prezentul si viitorul relatiilor dintre partidele noastre, insa discutiile PSD cu PC n-au nici o legatura cu intelegerile dintre Voiculescu si liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. Este o intalnire de inceput de sesiune parlamentara, iar discutii de acest gen vor avea loc si cu conducerile altor partide"", a mai spus Geoana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.