Acum patru zile proiectul ordonantei trimis Parchetului Instantei Supreme pentru ""consultari"" era in forma prezentata ieri de Jurnalul National. Ieri, la Guvern, o parte dintre propunerile criticate disparusera. A eliminat, oare, ministrul Macovei

Acum patru zile proiectul ordonantei trimis Parchetului Instantei Supreme pentru ""consultari"" era in forma prezentata ieri de Jurnalul National. Ieri, la Guvern, o parte dintre propunerile criticate disparusera. A eliminat, oare, ministrul Macovei prevederile care au scandalizat lumea magistratilor si opinia publica?

Majoritatea modificarilor prezentate ieri de ziarul nostru in procedura penala au fost ieri adoptate de Guvern. Adica si chestiunea bratarilor pe care le vor purta persoanele care au interdictia de a parasi tara, si interdictiile mai dure etc. Culmea este ca intr-un briefing tinut ieri in sediul Palatului Victoria, imediat dupa adoptarea Ordonantei de modificare a noului Cod de procedura penala, ministrul Justitiei a strecurat, absolut fara nici o legatura, o acuzatie grava la adresa Jurnalului National.

INTENTIE. Proiectul Ordonantei, n forma trimisa de MJ Parchetului


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.