Aurica Ticleanu (foto stanga), fostul jucator al Craiovei Maxima, a antrenat timp de doi ani echipe de club din Albania si i-a avertizat pe "tricolori" ca o victorie in meciul de maine nu va fi obtinuta prea usor. "Nu uitati ca in mandatul fostul ant
Aurica Ticleanu (foto stanga), fostul jucator al Craiovei Maxima, a antrenat timp de doi ani echipe de club din Albania si i-a avertizat pe "tricolori" ca o victorie in meciul de maine nu va fi obtinuta prea usor. "Nu uitati ca in mandatul fostul antrenor, Hans Peter Briegel, Albania a reusit cateva rezultate surprinzatoare. A batut Rusia, Turcia si, mai ales, Grecia care tocmai castigase Campionatul European din 2004. Adica nu prea e de gluma", a declarat tehnicianul pentru Realitatea TV. Ticleanu a dezvaluit si cum a fost foarte aproape sa infrunte Romania din postura de selectioner al Albaniei. "In mai, federatia de la Tirana a negociat cu doi antrenori pentru a prelua postul lasat vacant dupa plecarea lui Briegel. Unul eram eu, celalalt Otto Baric. Au fost alegeri la federatie, dar cei care ma doreau pe mine au pierdut. In consecinta, varianta Ticleanu a cazut, fiind numit Baric, un antrenor sarb valoros", a mai spus antrenorul. Albania a inceput destul de bine aceste preliminarii, obtinand sambata un rezultat de egalitate in Belarus, scor 2-2, insa o echipa foarte periculoasa ramane in special pe teren propriu, fiindca stadionul "Qemal Stafa" se umple de fiecare data la meciurile cu adeversari puternici. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.