Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, ieri, la iesirea din Parchetul General, ca cercetarea penala in dosarul Rompetrol nu s-a incheiat, desi procurorii sustin contrariul. Dinu Patriciu a cerut inca o data sa i se raspunda la toate solicitarile
Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, ieri, la iesirea din Parchetul General, ca cercetarea penala in dosarul Rompetrol nu s-a incheiat, desi procurorii sustin contrariul. Dinu Patriciu a cerut inca o data sa i se raspunda la toate solicitarile legate de completarea actelor din dosarul Rompetrol. "Ni s-a spus ca s-a incheiat cercetarea penala, desi ea nu este incheiata, nu mi s-a raspuns la nici una dintre cereri, nu au fost prezentate in dosar documentele pe care noi le-am solicitat de nenumarate ori, nu mi s-a raspuns la nici una dintre cererile formulate", a spus omul de afaceri, adaugand ca dosarul nu este complet. "Noi am facut solicitari privind probele care ar fi trebuit sa existe in dosar pentru ca au fost dispuse chiar de procurori. Este un dosar in care nu exista nici o proba de acuzare, nu exista elemente constitutive ale infractiunilor si exista probe care ne dezvinovatesc. Sunt convins ca aceasta diversiune politico-economica va face scoala in dreptul penal romanesc", a afirmat Dinu Patriciu. De asemenea, si vicepresedintele Rompetrol Group Olanda, Alexandru Bucsa, a fost ieri la Parchetul General. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.