Vicepresedintele Ceahlaului Piatra Neamt, Ion Marginean, a declarat ca, in urma analizarii rezultatelor medicale ale jucatorilor, peste 70 la suta dintre acestia au probleme cu dintii. "Nu este bine sa le dam numele, dar aproape 70 la suta din baieti
Vicepresedintele Ceahlaului Piatra Neamt, Ion Marginean, a declarat ca, in urma analizarii rezultatelor medicale ale jucatorilor, peste 70 la suta dintre acestia au probleme cu dintii. "Nu este bine sa le dam numele, dar aproape 70 la suta din baietii nostri au probleme cu dantura, cu maselele. Au si fost instiintati chiar la INMS ca data viitoare nu mai primesc viza medicala daca nu-si rezolva problemele de acum. Chiar daca lor li se pare ceva lipsit de importanta, ulterior pot sa se confrunte cu mari probleme la inima si chiar la cap", a spus Marginean. Acesta a explicat ca un alt jucator, caruia nu i-a dat numele, are lipsa de fier si de magneziu din organism. "Un jucator important din echipa are lipsa de fier si de magneziu. Degeaba le cerem noi in antrenamente sa traga tare, daca ei sufera la alte capitole. Patru-cinci dintre subiecti se cred in continuare boieri si parca si-ar trai ultima zi, atat de nepasatori sunt fata de aceste probleme", a completat Marginean. Vicepresedintele nemtean a mentionat ca pregatirea fizica a jucatorilor sai este mai slaba decat acum trei sezoane. "Desi nu-i treaba mea, cred ca s-a gresit in iarna la acest capitol, atunci cand s-a lucrat fie insuficient, fie deloc. Am aruncat o privire pe o fisa de la INMS si am observat ca probele fizice ale echipei erau cu mult mai bune acum trei ani in urma", a precizat Marginean. Presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a declarat ca de acum inainte nici un jucator nu va mai semna cu gruparea moldava fara a trece testele medicale. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.