La toamna, E.M.I.L. si Niste Baieti vor pleca in turnee, colindand tara Pana nu demult, componentii trupei E.M.I.L. au fost in vacanta, iar Stoi in luna de miere, dupa ce, spre disperarea admiratoarelor, prietena sa, Cristina, din simpla ""roaba a

La toamna, E.M.I.L. si Niste Baieti vor pleca in turnee, colindand tara

Pana nu demult, componentii trupei E.M.I.L. au fost in vacanta, iar Stoi in luna de miere, dupa ce, spre disperarea admiratoarelor, prietena sa, Cristina, din simpla ""roaba a lui Dumnezeu"" a devenit ditamai Doamna STOIanovici. Vine toamna si toata lumea se apuca de treaba. Pe de o parte, E.M.I.L. va avea un turneu de promovare a noului album (ce urmeaza sa apara in primavara lui 2007), pe de alta, Piti, Gabi si Barbu plus Albert de la Molotov Cocktail incep inregistrarile pentru discul de debut Niste Baieti.

STILUL OBISNUIT. Noul album E.M.I.L. va avea 14-15 piese in total, dintre care sapte sunt in lucru, iar patru sunt deja gata. Discul va fi in stilul obisnuit al formatiei, cu aceeasi atitudine, un amestec de punk-rock, ska-punk si alternativ, iar, potrivit previziunilor lui Barbu, ""una dintre piese va fi un mare hit"". Referitor la texte, pe care unii le considera ""prea copilaroase"", grupul e hotarat sa pastreze aceeasi linie, pe motiv ca ""astia suntem si nu ne schimbam"".

EDITIE LIMITATA. Pentru ca nu au o casa de discuri, albumul ""Niste Baieti"" va aparea in editie limitata, pentru prieteni, si va contine zece melodii. Una dintre ele este o preluare dupa o cunoscuta bucata folclorica (care a fost genericul unei emisiuni tv de profil) si noua mari hituri: din muzica usoara (""Sus in deal"", ""O lume minunata"", ""Fata draga"", ""Un copac cu flori"", ""Ioane, Ioane"", ""Lasa-mi toamna pomii verzi""), din rock (""Banii vorbesc"", ""Daca ploaia s-ar opri"") si un omagiu adus Laurei Stoica (""Un actor grabit"").


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.