Atacantul aradean Bogdan Mara a declarat ca doreste sa obtina victorii impotriva tuturor formatiilor pentru care a jucat in campionatul intern. "Imi doresc sa obtinem un rezultat bun cu Dinamo. Am batut Pitestiul, Rapidul, vreau sa batem si pe Dinamo
Atacantul aradean Bogdan Mara a declarat ca doreste sa obtina victorii impotriva tuturor formatiilor pentru care a jucat in campionatul intern. "Imi doresc sa obtinem un rezultat bun cu Dinamo. Am batut Pitestiul, Rapidul, vreau sa batem si pe Dinamo, sa am victorii cu toate echipele la care am jucat in Romania. Cantonamentul la Moneasa este benefic", a spus Mara. Atacantul de la UTA este de parere ca echipei sale ii lipseste omogenitatea. "Lacatus este aproape de noi, iar rezultatele bune ne-au scos in evidenta. Omogenitatea ne lipseste. Poate am fi mai puternici cu doi-trei jucatori in plus", a completat Mara. Acesta a afirmat ca un jucator care activeaza la un club din provincie are mai putine sanse sa ajunga la echipa nationala. "Ma astept sa mai joc la Nationala, dar la echipele din afara Bucurestiului este greu. Acum a fost chemat, in locul lui Dorinel Munteanu, Margaritescu, dar poate Minteuan era mai valoros. Tilinca da mereu goluri si mai sunt multi altii. Poate ne va veni si noua randul", a adaugat Mara, care acum cateva zile a avut un conflict cu antrenorul Marius Lacatus. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.