Katty: Am si eu doua intrebari
1. De ce nu este cerut dosarul lui Pacepa de la CIA pe perioada cat el a fost securist in Romania? Poate asa se vor afla si motivele reale ale plecarii lui Pacepa din Romania.
2. De ce nu se intoarce Pacepa
Katty: Am si eu doua intrebari
1. De ce nu este cerut dosarul lui Pacepa de la CIA pe perioada cat el a fost securist in Romania? Poate asa se vor afla si motivele reale ale plecarii lui Pacepa din Romania.
2. De ce nu se intoarce Pacepa in Romania, daca ar fi fost intr-adevar un daramator de comunism, acum ar trebui sa fie primit ca un erou, nu?
Pantagruel: Pacepa a grabit sfarsitul comunismului european cu cel putin 5 ani. Numai si pentru asta si i-ar trebui ridicata o statuie. A platit cu despartirea de familie anii colaborarii cu sistemul criminal comunist. Sa traiti, generale!
March: Pentru cei care sar patrrrrriotic la beregata lui Pacepa
Care-i motivul? Tradarea sa fata de regimul comunisto-securisto-ceausist??? Pai el prin actiunea sa a dat o lovitura serioasa criminalului regim in frunte cu "Genialul cizmar" si "Savanta analfabeta"!! Pe cand ceilalti lingai cu grade inalte l-au (si i-au) slujit pana la marginea gropii!! Si nici acolo nu le venea sa se desparta de el/ei!! Iar multi altii si-au schimbat rapid haina, au insfacat valizele de bani si azi sunt mari capitalisti ai Romanicai! Asa ca dati-i ceva crezare lui Pacepa si lasati-l in pace ca e inofensiv acum. Mai bine concentrati-va energiile asupra celor pe care el ii arata cu degetul si care va manipuleaza intr-o veselie!
Motanul incaltat: Ingerii cerului se bucura cand un diavol "trece" in Imparatia lui Dumnezeu....
Si-atunci, voi ce aveti cu gen. Pacepa ??? Daca inainte de a fi fugit a fost CIA-ist, bravo lui! Daca n-a fost, dar s-a "trezit brusc" la realitate, bravo lui, again! Voi vorbiti niste prostii mai mari decat voi. Motanul (stiu ca Ziua n-o sa mi-o treaca nici p'asta...Big deal!! Pacepa e un erou si cu asta basta!...)
Don Giovanni: Fast Food Intelligence...
...sau Intelligence Fast Food? Dincolo de tentatia unor jocuri de cuvinte, imi pare rau, domnule Pacepa, dar din pacate nu vreti/nu puteti decat sa ne livrati in continuu aceiasi "hamburgeri" cu dezvaluiri. Trebuie sa recunoasteti ca si "dezvaluirile" de astazi le-ati mai "dezvaluit" si dvs. si altii de cateva ori pana acum, incat sunt de mult "public knowledge". Unde sunt insa dezvaluirile de substanta, nu acestea gen MTV, aseptice, cu ingrediente atent controlate, politically correct, care par un produs marketat si branduit dupa reguli impuse? For instance: planul asta M, scris de mana intr-un singur exemplar, de mana cui fusese scris? Cum au fost puse in practica directivele lui, care a fost mecanismul intern de aplicare? Alta: Care erau procesele prin care un tanar carutas la CAP, sa zicem Virgil Magureanu, era descoperit, format, angajat la DIE (pe timpul dvs.), dat afara de la DIE (oare?), trained to be a trainer (la academia PCR), pus la comploteala anti-Ceausescu, judecator popular al cuplului de comici vestiti in decembrie '89, facand apel la radio tot in decembrie '89 sa inceteze vanatoarea de securisti "cinstiti", hop sef SRI, dand apoi spre publicare arhive ale DIE lui Mihai Pelin prin '96 (interesant ca atunci nu a facut nimeni dintre securisti scandal ca nu e voie, ca se dezvaluie secrete de siguranta nationala...). Mie mi se pare ca acea carte de documente DIE publicata de Magureanu ("Din culisele spionajului romanesc") sub semnatura lui Pelin si in editura lui Cristoiu, desi adusa din condei in stilul "Pacepa, Doicaru & co tradatori/impostori vs. Neagu Cosma, Plesita, Mari patrioti/specialisti", contine o multime de informatii interesante, oricum mai multe decat vreti/puteti sa ne furnizati dvs. Din pacate, nici un Rosca Stanescu nu se oboseste/nu are voie sa se duca si sa stea de vorba cu personajele cu stele multe din acea carte, care sunt printre noi, si care ar putea sa spuna lucruri (imi pare rau, dar asta e...) mai interesante, in timp ce dvs. pare ca pastrati un "spirit de corp" ce va obliga la abureala. In schimb, ca parte a unui aceluiasi scenariu, ni se livreaza "dezvaluirile" gen OTV (nu degeaba Sorin RS este actionar si la OTV) ale unora ca Plesita, Burlan, etc. Per total, si cu contributia dvs. importanta, totul mi se pare o mare abureala, o "exfiltrare" a securitatii spre vremuri mai bune.
CONU: tine-o tot asa, domnule Pacepa!
Cu respect, Conu


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.