Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) va construi pe Soseaua Nordului opt vile si un bloc de apartamente destinate angajatilor marilor companii, care vor plati pentru ocuparea acestor locuinte chirii intre 2500 si 5000 euro pe luna, au declarat pentr
Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) va construi pe Soseaua Nordului opt vile si un bloc de apartamente destinate angajatilor marilor companii, care vor plati pentru ocuparea acestor locuinte chirii intre 2500 si 5000 euro pe luna, au declarat pentru Mediafax, surse din interiorul Primariei. PMB va construi pe Soseaua Nordului ansamblul de locuinte "Sat Francez", format din opt vile cu parter si etaj si un bloc cu parter si patru etaje cuprinzand 14 apartamente. "In acest complex vor locui oameni de afaceri angajati la mari corporatii, persoane care isi permit tarife de 2500 - 5000 euro pe luna. Termenul de finalizare a lucrarilor de constructie este de 18 luni", au precizat surse din cadrul PMB. Sursele citate au refuzat sa dezvaluie valoarea totala a investitiei, dar au afirmat ca fondurile vor proveni din fonduri municipale. Primaria organizeaza, intr-o prima etapa, o licitatie deschisa pentru desemnarea firmei care va elabora documentatia necesara inceperii lucrarilor, cuprinzand proiect tehnic, proiect pentru autorizatia de construire, detalii de executie. Criteriul de atribuire a contractului este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic. Firmele participante la licitatie trebuie sa prezinte dovada ca au realizat in ultimii cinci ani lucrari similare cu o valoare a contractelor de minim 7 milioane de lei si sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de 21 milioane lei. Ofertele depuse pentru licitatia de elaborare a documentatiei vor fi deschise la 7 septembrie 2006. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.