Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania se va intruni vineri pentru a stabili modalitatea de protest a avocatilor fata de refuzul autoritatilor competente de a restabili ordinea de drept in exercitarea profesiei de avocat si de a impiedi
Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania se va intruni vineri pentru a stabili modalitatea de protest a avocatilor fata de refuzul autoritatilor competente de a restabili ordinea de drept in exercitarea profesiei de avocat si de a impiedica practicarea ilegala a acesteia in Romania. In cazul in care aceste probleme nu se vor rezolva, nu este exclusa nici o greva generala a avocatilor. De asemenea, tot pe 8 septembrie, va avea loc o intalnire de colaborare profesionala la care vor participa membrii Consiliului Superior al Magistraturii, presedintii de instante, procurorii generali si procurorii sefi ai Parchetelor, precum si membrii Comisiei Permanente si membrii Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, in scopul imbunatatirii cooperarii dintre participantii la procedurile judiciare. Totodata, potrivit AM Press, participantii vor discuta si despre problema exercitarii ilegale a profesiei de avocat in Romania. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.