Cinci dintre fostii si actualii membri ai CNSAS sunt verificati de politia economica pentru deconturi in fals, informeaza Realitatea TV. Mircea Dinescu, Gheorghe Onisoru, Cazimir Ionescu, Aurel Pricu si Ladislau Csendes au fost deja instiintati d
Cinci dintre fostii si actualii membri ai CNSAS sunt verificati de politia economica pentru deconturi in fals, informeaza Realitatea TV.

Mircea Dinescu, Gheorghe Onisoru, Cazimir Ionescu, Aurel Pricu si Ladislau Csendes au fost deja instiintati despre aceasta ancheta. Anchetatorii sustin ca, pentru mai multe deplasari facute in interes de serviciu, cei patru au adus bonuri care nu au putut fi justificate in contabilitate. Prejudiciul este de peste doua miliarde de lei vechi. Cazimir Ionescu a declarat ca suspecteaza anumiti angajati ai aparatului tehnic, ""in special de la contabilitate"", care, pentru a ascunde ""lucruri cu adevarat frauduloase"", au lansat aceasta ipoteza. El spune ca a facut o singura deplasare cu masina, in Bulgaria, in care a fost insotit de Ladislau Csendes si de ""cateva persoane din aparatul tehnic"" al CNSAS si ca nu a decontat decat benzina. ""Noi avem rang de ministru secretar de stat. Pai, ce rang de ministru am eu, cand contabila imi spune ca nu-mi deconteaza deplasarea daca nu am invitatie?! Cineva din aparatul tehnic a vrut sa-si faca ambitia, ca un ministru nu pleaca atunci cand vrea el"", a acuzat Ionescu. Mircea Dinescu a declarat ca nu a depus niciodata vreo nota prin care sa-si deconteze bani de la CNSAS.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.