Deputatii PNL Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut ieri sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte al Comisiei de cultura, respectiv de vicepresedinte al Comisiei de industrii. Astfel, in urma vot
Deputatii PNL Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut ieri sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte al Comisiei de cultura, respectiv de vicepresedinte al Comisiei de industrii.

Astfel, in urma votului din grupul parlamentar, ei nu au mai fost reconfirmati in functii, dupa cum a precizat liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu. In replica, Raluca Turcan a spus ca decizia apartine grupului strans in jurul premierului Tariceanu, apreciind ca in PNL continua epurarile politice si ca ""nu mai exista nici un criteriu pentru deciziile partidului"". La randul sau, Boureanu considera ca retragerea sprijinului politic este o decizie politica si ca este pacat ca presedintele partidului ""a luat-o pe panta fostului premier din PSD"".
PSD. Desi se anuntau schimbari si la sefia unor comisii parlamentare conduse de reprezentanti ai PSD, conducerea partidului a amanat luarea unei decizii. In schimb, Ion Iliescu a ramas liderul senatorilor PSD, cu Vasile Dancu si Serban Nicolae vicelideri, iar Miron Mitrea si Victor Ponta au fost propusi, si ulterior alesi vicepresedinti ai Camerei Deputatilor. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.