Steaua a invins sambata cu1-0 pe Gloria Buzau, intr-un meci amical disputat pe terenul divzionarei secunde, singurul gol al partidei fiind marcat de Cristocea, in minutul 16 (dupa ce initial a trimis in bara; faza a fost creata de Thereau). Cosmin Ol
Steaua a invins sambata cu1-0 pe Gloria Buzau, intr-un meci amical disputat pe terenul divzionarei secunde, singurul gol al partidei fiind marcat de Cristocea, in minutul 16 (dupa ce initial a trimis in bara; faza a fost creata de Thereau). Cosmin Olaroiu, antrenorul "militarilor", a folosit urmatoarea echipa: Cernea - D. Balan, B. Panait, E. Baciu, G. Coman - Bostina, Lovin, Ochirosii - Cristocea - Oprita, Thereau. Au mai evoluat S. Stancu, Ov. Petre, Nesu, Ristic (un atacant sarb, de 24 de ani, aflat in probe) si I. Mihai (junior). Portarul portughez al Stelei, Carlos Alberto Fernandes, a ramas pe banca de rezerve pe toata durata partidei, dupa ce a evoluat vineri seara in meciul dintre Selectionata LPF si Selectionata "Stranierilor". Vineri, Carlos a jucat doar o repriza, in partea a doua a jocului fiind lasat pe banca, unde i s-a aplicat gheata la pulpa piciorului stang. In tribunele stadionului din Buzau au fost prezenti peste 10.000 de spectatori. Meciul, programat initial la ora 11,30, a inceput cu o jumatate de ora intarziere, dupa ce delegatia Stelei a ajuns la stadion abia la ora 11,10. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost asaltat de amatorii de autografe. Olaroiu i-a folosit pentru prima oara pe ultimii trei jucatori achizitionati de Steaua, Cyril Thereau, Ovidiu Petre si Stelian Stancu. "Cyril e OK din punct de vedere fizic. El a facut pana acum un singur antrenament. Ovidiu Petre a jucat doar 45 de minute dupa o absenta de cateva luni. La Stelian Stancu nu au fost probleme, fiindca el s-a antrenat normal pana acum si a jucat la Sportul Studentesc", a comentat Olaroiu evolutia celor mai noi jucatori din lotul campioanei. Antrenorul stelist a mai spus ca in evolutia Stelei in meciul de sambata s-a resimtit oboseala acumulata de jucatori in timpul saptamanii. "Saptamana asta am avut un program dur de pregatire, insa jucatorii trebuie sa se obisnuiasca cu un astfel de ritm, cu efort sustinut", a punctat Olaroiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.