Presedintele Basescu a semnat ieri decretele de trecere in rezerva a unor generali din cadrul SRI.
Potrivit Departamentului de Comunicare Publica al institutiei prezidentiale, este vorba despre general maior cu doua stele Dumitru Badescu, gen
Presedintele Basescu a semnat ieri decretele de trecere in rezerva a unor generali din cadrul SRI.
Potrivit Departamentului de Comunicare Publica al institutiei prezidentiale, este vorba despre general maior cu doua stele Dumitru Badescu, general de brigada Adrian Hoinaru, general de brigada Ioan Micheu si general de brigada Gheorghe Tarcavu. Toti cei patru detineau functii de conducere in Centrala SRI si au trecut in rezerva la cerere. General Dumitru Badescu, fost sef al Diviziunii de Contrainformatii Economice in mandatul lui Virgil Magureanu, a indeplinit pana ieri functia de sef al Inspectoratului pentru Invatamant din cadrul SRI. Faptul ca cei patru generali au plecat din proprie initiativa ar putea induce ideea ca vor urma si alte treceri in rezerva in perioada imediat urmatoare. Motivul principal, faptul ca inainte de 1989 au facut parte din structurile Securitatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.