Dupa Cleopatra Stratan, care a uimit publicul cu primul ei album, inregistrat la doar trei ani, un nou talent se arata la orizont. Se numeste Raducu, are 1 an si jumatate si este fiul lui Radu si al Ninei Ille. La inceputul acestui an, Radu Ille

Dupa Cleopatra Stratan, care a uimit publicul cu primul ei album, inregistrat la doar trei ani, un nou talent se arata la orizont. Se numeste Raducu, are 1 an si jumatate si este fiul lui Radu si al Ninei Ille.

La inceputul acestui an, Radu Ille junior a devenit cel mai tanar ""cantaret"" de muzica etno, facand ""cunostinta"" cu studioul de inregistrari la frageda varsta de 10 luni. ""Nu m-asteptam ca si in studio, un loc nefamiliar lui, sa inceapa sa ingane sunetele. Dar pentru ca era foarte fericit sa «cante» cu mami si cu tati, i-am pus si vocea lui pe disc. Am zis ca o sa facem un cantecel doar
din gangurelile lui"", povesteste Ille senior.
TITIREZ. ""Cand ii pui clopu-n cap, incepe sa se-nvarta ca titirezul si canta."" Evident, pe ""limba"" specifica varstei lui. Cantecul lui preferat este ""La multi ani"" de pe albumul cu acelasi nume, chiar cel in care se aud si cateva din gangurelile lui, printre vocile parintilor Radu si Nina.
""Sunt fericit ca am reusit sa facem piesa asta impreuna. Aveam foarte multe cereri de la admiratori pe site, care nu voiau doar sa vada poze cu noi trei, ci sa ne si auda pe toti trei. Fata de albumele scoase pana acum, acest album e cu cinci trepte peste. Si ca sound, si ca stil, si ca imagine, ca tot. A durat mult, vreo sase luni, dar ne multumeste produsul final"", mai spune Radu. La doar un an si jumatate, Raducu isi exerseaza talentul muzical cu piese pentru copii, ""Ursuletul Bombonel"" si ""Cotcodac"". Dar tatal sau i-a compus deja cateva piese si abia asteapta ca micutul sa vorbeasca pentru a-i face un album doar al lui: ""Visez tot timpul la acel moment, pentru ca vad cat de mult il atrage muzica"".

LA MARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.