Maior
Varsta: 41 de ani Peste 80 de genisti, componenti ai Detasamentului Irak, se intorc astazi la Buzau, dupa o misiune de sase luni. In luna februarie 2006, 83 de genisti din cadrul Brigazii 10 Geniu Braila, dintre care 28 de membri ai Ba
Maior
Varsta: 41 de ani Peste 80 de genisti, componenti ai Detasamentului Irak, se intorc astazi la Buzau, dupa o misiune de sase luni. In luna februarie 2006, 83 de genisti din cadrul Brigazii 10 Geniu Braila, dintre care 28 de membri ai Batalionului 3 Constructii Maracineni, au plecat in Irak. Genistii romani au indeplinit misiuni de constructie si reparare de drumuri, amenajare de platforme pentru elicoptere, intretinere a unor poduri, precum si misiuni genistice in folosul armatei irakiene. Pentru contributia, alaturi de fortele coalitiei, la efortul multinational de reconstructie civila si militara in Irak, Jurnalul National il declara pe cel care a condus misiunea romanilor in Irak, maiorul Mircea Misceac, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.